Kubas
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 25, 2008, 11:16:23 » |
|
Co do setlisty, w innych krajach grał Little Wing - Hendrixa, zamiast Isn't it a pity - Harissona (bodajże na występ w Hyde Parku tak zamienił  ). A no i nie wiadomo tak w sumie do końca co zagra u nas na bisie, bo raczej nie będzie Roberta Randolpha u nas... Doyle Bramhall II dobrze gra, szczególnie, że jest leworęczny i nie przekłada strun, tzn. basowe na go dole a wiolinowe na górze. Dość fajnie to wygląda jak gra solówke i ma taka lekką trudność z dostępem do wyższych pozycji
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2008, 02:13:50 wysłane przez Kubas »
|
|
|
|
|
|
Agnieszka
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 26, 2008, 06:15:36 » |
|
Dzięki Karol ,ale już dorwałam koleżanke.Ale dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agnieszka
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 26, 2008, 06:19:11 » |
|
Jejku jak mnie męczy ta klawiatura- działa na wspak uff. Już tylko czekam na bilety i koncert.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nieodwracalny
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 28, 2008, 07:31:28 » |
|
hmm.. napewno musi być to wilekie widowisko jak i zarówno wielki show, znając Eric'a napewno świetnie wypadnie...
a na koncercik , choćbym chciał , to i tak nie mam możliwości pojechania... nad czym bardzo ubolewam.
|
|
|
|
|
|
"You're ridin' with me Eric, you're in good hands You're ridin' with the blues.."
|
|
|
|
Agnieszka
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 29, 2008, 05:53:25 » |
|
Koncert napewno będzie świetny.Już nie moge się doczekać.Jedyne co mnie martwi pogoda, albo skrajny upał albo deszcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nieodwracalny
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 29, 2008, 09:10:50 » |
|
Jeśli chodzi o pogodę, to bym raczej był do tego pozytywnie nastawiony.  Najważniejsze że można Eric'a zobaczyć ;p , a mały deszczyk jeszcze nikomu nie zaszkodził ^^
|
|
|
|
|
|
"You're ridin' with me Eric, you're in good hands You're ridin' with the blues.."
|
|
|
|
Agnieszka
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 29, 2008, 09:18:00 » |
|
Byle był tylko mały,Gorzej znosze upał.Kurcze to juz niedługo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nieodwracalny
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 29, 2008, 09:39:13 » |
|
stawiam na to że pogoda będzie w miarę umiarkowana  ja mogę tylko płakać ,że nie będę tam ^^ chyba że się może zdarzy jakiś cud ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po prostu Karol ;)
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 29, 2008, 11:13:33 » |
|
a nie ma za co nie zmienia to faktu ze mozna sie gdzies spotkac..  pogoda jest najmniejszym problemem na koncercie... byle zobaczyć Erica..  a teraz coz.. przystąpic do koszenia trawnika..  pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AWRO
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 29, 2008, 09:36:45 » |
|
Witam wszystkich:) jest tu może ktoś z Trójmiasta? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jimi_blues
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 30, 2008, 08:26:46 » |
|
Witam wszystkich:) ja już traciłem nadzieję na wyjazd miałem mieć zaliczenie 14, konto świeciło pustkami... a tu stał się cud! wczoraj prowadzący zmienił termin na 12 a nakonto wpłyneły pieniądze z wypłaty której sie nie spodziewałem!! no coż mogłem zrobić jak nie od razu pognać do epika i kupić bilet:) czekam na koncert z niecierpliwością... A co do Doyle Bramhall II widziałem go w tychach i zaczarował publiczność, naprawdę świetny gitarzysta fantastyczna gra slidem, mistrzowskie użycie kaczki(az Jimi świętaj pamięci się przypomina:) oszczędność w grze ale porywa.. ludzie byli zahipnotyzowani..wyobraźcie sobie 20 wieczór ludzie pijani, kazdy zmęczony chciał by, żeby było ostro na pobudzenia, a Doyle gra swoje zajeb..frazy nikt krzyczy ''daj czadu nie smuć!! "wszyscy słuchają.. zrobiło to na mnie ogromne wrażenie takie wspólne skupienie.. no ja byłem w niebo wzięty i bezsprzecznie był to najlepszy koncert festiwalu, po Doyle grał gospodarz Cree ale mogli według mnie juz tylko sprzątać po Doyle...  Kto jedzie z Krakowa, szukam chętnego na stopa:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nieodwracalny
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 30, 2008, 09:58:40 » |
|
gdybym miał kasę na bilet ;p to bym się z Tobą zabrał Jimi ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agnieszka
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 30, 2008, 01:26:47 » |
|
No pewnie że można się gdzieś spotkać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kubas
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 30, 2008, 03:40:39 » |
|
Pogoda jak pogoda, różna być może, ale raczej jestem nastawiony pozytywnie. Zresztą Eric też już się przyzwyczaił do trudnych warunków występowania w tym roku np. w Toronto wiało jak cholera - cały zespół w kurtach  , albo np. w Malahide w Irlandii lało za to tak, że aż na wolnej solówce od Layli (juz po kawałku, tam gdzie wchodzą klawisze) padło zasilanie, przez to wszystkie telebimy i nagłośnienie (te dla publiki) padło. Dość śmiesznie, bo odsłuchy dla muzyków nie padły i grali dalej bo nie wiedzieli, że ich nie słychać, dopiero po kawałku zaczęli im to naprawiać i im powiedzieli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nieodwracalny
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipiec 30, 2008, 03:43:57 » |
|
i módlmy się ,żeby u nas się tak nie stało ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|