skull1222
Nowy użytkownik
Reputacja +0/-0
|
 |
« dnia: Wrzesień 26, 2008, 12:42:46 » |
|
Would you know my name if I saw you in Heaven? Will it be the same if I saw you in Heaven? I must be strong and carry on, 'Cause I know I don't belong here in Heaven.
Would you hold my hand if I saw you in Heaven? Would you help me stand if I saw you in Heaven? I'll find my way through night and day, 'Cause I know I just can't stay here in Heaven.
Time can bring you down; time can bend your knees. Time can break your heart, have you begging please, begging please.
Beyond the door there's peace I'm sure, And I know there'll be no more tears in Heaven.
Would you know my name if I saw you in Heaven? Would it be the same if I saw you in Heaven? I must be strong and carry on, 'Cause I know I don't belong here in Heaven. 'cause I know I don't belong, here in Heaven.
TŁUMACZENIE
"Łzy w niebie"
Czy będziesz znał moje imię, gdy spotkamy się w niebie? Czy wciąż będziemy tacy sami, gdy spotkamy się w niebie? Muszę być silny i prowadzić życie dalej, ponieważ wiem, że teraz nie mogę być z Tobą tu, w niebie.
Czy weźmiesz mnie za rękę, gdy spotkamy się w niebie? Czy pomożesz mi wstać, gdy spotkamy się w niebie? Będę szukał mojej drogi, przez noc i dzień, ponieważ wiem, że teraz nie mogę zostać z Tobą tu, w niebie.
Czas może Cię sprowadzać, Czas może zgiąć Twoje kolana, Czas może złamać Ci serce, więc zacznij prosić, zacznij błagać.
Za drzwiami jest pokój i wiem, że nie będzie już więcej łez w niebie.
Czy będziesz znał moje imię, gdy spotkamy się w niebie? Czy wciąż będziemy tacy sami, gdy spotkamy się w niebie? Muszę być silny i prowadzić życie dalej, ponieważ wiem, że teraz nie mogę być z Tobą tu, w niebie. Bo wiem, że teraz nie mogę być z Tobą tu, w niebie.
|